147 Logo Op Trui

147 Logo Op Trui. Zo bedruk jij jouw trui in een paar stappen: Pigment opdruk logo op achterkant. De trui heeft een vintage look en is voorzien van een ingebreid logo en gestreept dessin bij de mouwen en borst. Druk op 'nu ontwerpen' om een product te kiezen. De crew neck is ribgebreid, net zoals de manchetten en zoom.

3715161

Bedst 3715161

Kies voor een kleur die bij jou en het bedrijf past. Maak online een ontwerp en kies voor een trui … Zo bedruk jij jouw trui in een paar stappen: Pigment opdruk logo op achterkant. Dit maakt het kledingstuk een duurzame keuze.

Hoogreliëf opdruk logo op voorkant.

Zorg daarnaast voor een goed contrast tussen de kleur van je logo of andere opdruk en de kleur van het shirt. Pigment opdruk logo op achterkant. In de ontwerpsoftware type je zelf een tekst op een positie die jij zelf kiest. Maak online een ontwerp en kies voor een trui … Een trui laten bedrukken met eigen ontwerp of logo? Zo bedruk jij jouw trui in een paar stappen: Bij textieldrukshop.nl laat je een trui, vest of ander kledingstuk op een professionele manier bedrukken.

3715161

Hoogreliëf opdruk logo op voorkant. Hoogreliëf opdruk logo op voorkant. Een trui laten bedrukken met eigen ontwerp of logo? 70% katoen / 30% polyester. De trui heeft een vintage look en is voorzien van een ingebreid logo en gestreept dessin bij de mouwen en borst. Logo op je borst of een slogan op je rug? Druk op 'nu ontwerpen' om een product te kiezen. Zorg daarnaast voor een goed contrast tussen de kleur van je logo of andere opdruk en de kleur van het shirt. Als je wilt kun je nog een slogan of andere tekst zoals een naam toevoegen. In de ontwerpsoftware type je zelf een tekst op een positie die jij zelf kiest. Gelukkig ook maar 😉 allereerst zijn er de teksten.. Kleding met een bedrijfslogo zorgt voor een extra professionele uitstraling.

Popular posts from this blog